Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

Hoe vind ik iets?

In de middelste kolom vind je de laatste tien artikelen die ik geplaatst heb, op volgorde van publicatie. Via de optie volgende pagina onder het laatste artikel kan je verder zoeken in de tien artikelen die daarvoor gepubliceerd zijn. Omdat er meer dan duizend artikelen aanwezig zijn is dit alleen handig als je een recent artikel zoekt.

Oudere artikelen voor een specifiek onderwerp kan je het handigst zoeken via de optie Zoeken! in de linkerkolom, of via de optie Tags in de rechterkolom. Bij zoeken! kan je zelf ieder trefwoord opgeven (met als risico dat je op een verkeerd trefwoord zoekt). Bij Tags zie je een overzicht van mogelijke trefwoorden. Hoe groter het woord is, des te vaker is het gebruikt in een artikel.

In de linkerkolom vind je verder de optie rubrieken, direct onder mijn portret. Dat is een zeer grove indeling van de geplaatste artikelen. Hij is handig als je meer wil weten over een bepaald thema, zoals energie, maar niet op zoek bent naar een specifiek artikel. Een bijzondere rubriek zijn de dossiers. Daarin kan je voor twintig onderwerpen een overzicht (met links) vinden van alle artikelen over dat onderwerp die in het kader van deze BLOG gepubliceerd zijn.

Behalve een weblog heb ik ook nog een persoonlijke pagina op sp.nl, die vind je hier.

En natuurlijk kom je me ook vaak tegen in allerlei artikelen op sp.nl, met name in de rubrieken wonen en milieu. De vijf laatste artikelen in de rubriek wonen zie je in de rechterkolom van deze BLOG.

Als je wil volgen wat ik uitvoer binnen en buiten de Kamer, installeer dan een RSS-feed naar mijn BLOG. Dan krijg je automatisch een seintje bij ieder nieuw bericht!

www.sp.nl