Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

Spelregels

Leuk als je wilt reageren op dit weblog. Je hoeft je niet te registreren. Er is veel toegestaan, maar er gelden wel enkele spelregels. Reacties die de spelregels schenden worden niet geplaatst. Houd s.v.p. rekening met het volgende:

  • Dit is een weblog en geen chatbox.
  • Blijf zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke onderwerp.
  • Voeg iets toe: lees wat al gezegd is en schrijf wat nog niet gezegd is.
  • Herhaal niet steeds hetzelfde argument, al of niet in een andere vorm. Dat wordt saai.
  • Kopieer geen tekst van derden. Vat ze zo nodig samen en geef één link.
  • Minder = Meer. Probeer een maximum van 250 woorden aan te houden in je reactie.
  • Houd je bij één naam, neem geen naam van anderen aan en ga al helemaal niet proberen de discussie te sturen met meerdere namen.
  • Je kunt kritiek leveren, maar ga niet schelden, beledigen of zwartmaken.
  • Zo’n open reactiemogelijkheid kan alleen draaien met filters – ook in verband met alle spam die ingestuurd wordt. Dat kan ertoe leiden dat je reactie soms in de wacht komt. Ook gebruikers die de spelregels willen buigen of breken kunnen in de wacht worden geplaatst. De weblog laat je reactie – als je cookies hebt aanstaan – dan wel aan jou zien, maar (nog) niet aan andere bezoekers. Heb even geduld, je reactie zal snel genoeg verschijnen want er wordt regelmatig gemodereerd.
  • Ik ga niet in discussie over het beheer van het weblog. Mocht je vragen of suggesties hebben over het beheer, dan kun je altijd mailen naar pjansen@sp.nl .

Bovengenoemde spelregels dienen als leidraad bij de moderatie. Ze kunnen leiden tot verwijdering van een reactie, of in het ergste geval een ban van het weblog.

Ik behoud mij altijd het recht voor om een reactie niet te plaatsen dan wel te verwijderen. Racistische of anderszins strafbare uitspraken worden zonder meer verwijderd. Hetzelfde geldt voor commerciële boodschappen, reacties over het beheer van het weblog en reacties met feitelijk onjuiste weergave van SP-standpunten.

Paulus Jansen en de SP kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die door derden wordt geplaatst op paulusjansen.sp.nl.

Aansprakelijkheid voor mogelijke schade als gevolg van informatie die door derden is geplaatst op deze website wordt door Paulus Jansen en de SP niet aanvaard.

Alle rechten zijn voorbehouden aan Paulus Jansen en de SP.

www.sp.nl