Reacties op: Wet gluurverhoging: door naar Eerste Kamer http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2013/02/16/wet-gluurverhoging-door-naar-eerste-kamer/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: blanken http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2013/02/16/wet-gluurverhoging-door-naar-eerste-kamer/comment-page-1/#comment-187760 blanken Sat, 16 Feb 2013 17:02:42 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=29284#comment-187760 De verhuurdersheffing zal erbij helpen volgens mini en maxi Hier alvast een voorproefje van deze minkukels en hun vazallen hoe ze denken door de burgers een poot uit te draaien de schuld omlaag te krijgen. Onder het motto sla met een grote hamer op je duim dan voel je even de pijn in je teen niet meer. De rentebetalingen kunnen dan wel minder worden maar de overige inkomsten zullen als een gek dalen btw, vennootschapsbelasting, loonbelasting terwijl de uitkeringskosten peilsnel zullen stijgen WW., bijstand, zorg en huurtoeslag. De volgende stap zal dan ook zijn verlaging van de uitkeringen, toeslagen en algemene voorzieningen. Zo leid deze club met hun hoog opgeleide zakkenvullers Nederland de afgrond in. En later horen we natuurlijk. MET DE KENNIS VAN NU HADDEN WE ANDERE BESLISSINGEN GENOMEN De verhuurdersheffing zal erbij helpen volgens mini en maxi
Hier alvast een voorproefje van deze minkukels en hun vazallen hoe ze denken door de burgers een poot uit te draaien de schuld omlaag te krijgen.
Onder het motto sla met een grote hamer op je duim dan voel je even de pijn in je teen niet meer.
De rentebetalingen kunnen dan wel minder worden maar de overige inkomsten zullen als een gek dalen btw, vennootschapsbelasting, loonbelasting terwijl de uitkeringskosten peilsnel zullen stijgen WW., bijstand, zorg en huurtoeslag.
De volgende stap zal dan ook zijn verlaging van de uitkeringen, toeslagen en algemene voorzieningen.
Zo leid deze club met hun hoog opgeleide zakkenvullers Nederland de afgrond in.
En later horen we natuurlijk.
MET DE KENNIS VAN NU HADDEN WE ANDERE BESLISSINGEN GENOMEN

]]>
Door: Sandra Spaan-Franken http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2013/02/16/wet-gluurverhoging-door-naar-eerste-kamer/comment-page-1/#comment-187730 Sandra Spaan-Franken Sat, 16 Feb 2013 15:10:44 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=29284#comment-187730 Dit wordt dus de manier waarop in Nederland wetten gemaakt worden.Geloof maar niet dat het bij deze wet blijft; binnenkort zijn de studenten aan de beurt. En wie gaat dan dit kabinet steunen met als wisselgeld het eigen stokpaardje? Te schandalig voor woorden!!!! Dit wordt dus de manier waarop in Nederland wetten gemaakt worden.Geloof maar niet dat het bij deze wet blijft; binnenkort zijn de studenten aan de beurt. En wie gaat dan dit kabinet steunen met als wisselgeld het eigen stokpaardje? Te schandalig voor woorden!!!!

]]>