Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

zaterdag 5 januari 2013, 11.35 uur – paulus
Categorie: wonen

De huurder aan het woord

Wat betekent de wonen-paragraaf van het regeerakkoord voor individuele huurders? Noch het Centraal Planbureau, noch het NIBUD, hebben in hun doorrekening van het regeerakkoord de gevolgen van de groteske huurverhoging doorvertaald naar koopkrachteffect voor afzonderlijke huishoudens. De SP wil die gevolgen wél in kaart brengen. Daarom vraag ik alle huurders om mee te doen met de enquete de huurder aan het woord , die sinds woensdagmiddag online staat. INVULLEN DUS!


demonstratie Huuralarm van Woonbond en Bouwbond FNV op 19 december jl.

3 reacties »

  1. Hierbij ben ik tegenhet regeringsbeleid ,ik heb vanaf 1-12-2012 werkloos en als het beied voort gezet wordt heb ik straks geen geld meer om sociaal leven meer onderhouden omdat ik daar geen geld meer voor heb ,dus het plan moet van tafel

    Reactie door j.minderhoud — januari 5, 2013 @ 11:55 am

  2. Ik ben tegen deze vorm van verhoging, waar de huurders de dupe worden van het graaigedrag van corporatie bestuurders. Deze lieden aanpakken en plukken. En mijn pensioen is al jaren niet geindexeerd, en krijg binnenkort ook nog een pensioenverlaging! Alles bij elkaar een veel te grote achteruitgang, die gevolgen heeft voor mijn leefkwaliteit, maar ook de economie!

    Reactie door D.C.Visker — januari 6, 2013 @ 9:40 am

  3. Ik ben het niet eens met de huurverhoging

    Reactie door D.C.Visker — januari 6, 2013 @ 9:41 am

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl