Reacties op: Bewoners West-Indische buurt massaal tegen sloop http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2011/01/24/bewoners-west-indische-buurt-massaal-tegen-sloop/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: Annie Levering http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2011/01/24/bewoners-west-indische-buurt-massaal-tegen-sloop/comment-page-1/#comment-82906 Annie Levering Tue, 15 Feb 2011 13:13:23 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=18560#comment-82906 Beste Paulus. Mischien weet je nog wie ik ben ? Op 14 -2 hebben we even naast elkaar gezeten in de Jacobikerk en een beetje met elkaar gepraat. Wat mij op viel in jouw Web-log was,dat er blijkbaar ook veel is misgegaan bij het bouwen van nieuwe woningen. Ook het stukje gelezen van Donner over de verkeerde inschatting van Open geisers . Blijkbaar is er in alle jaren dat er in Nederland na de 2de Wereld-oorlog gebouwd is niet veel geleerd en is er weinig ervaring opgedaan over wat goed en duurzaam bouwen is. Zoals ik al tegen je gezegt heb ,ik zie het zelfs in de ruimte van mijn apartement ,voor al dat geld hadden er betere aanpassingen kunnen zijn voor de 50plusser waarvoor ze gebouwd zijn. Van een jonge man die ik gisteravond sprak,ook uit Leidscherijn ,en die werkt in het gebouw aan de Verlengde Houtrakgracht,wat gehuurd wordt door s'Heerenloo en waar mensen wonen met een niet aangeboren hersenafwijking. Daar schijn het in de zomer een soort hel te zijn door de hitte die er niet weg kan,ik begrijp hem want ook ik kan moeilijk luchten. Hij zou contact met mij opnemen over mijn hobbys maar kan ik hem ook iets vertellen waar ze naartoe kunnen om hier iets aan te doen? Groeten van Annie Levering Beste Paulus.
Mischien weet je nog wie ik ben ?
Op 14 -2 hebben we even naast elkaar gezeten in de Jacobikerk en een beetje met elkaar gepraat.
Wat mij op viel in jouw Web-log was,dat er blijkbaar ook veel is misgegaan bij het bouwen van nieuwe woningen.
Ook het stukje gelezen van Donner over de verkeerde inschatting van Open geisers .
Blijkbaar is er in alle jaren dat er in Nederland na de 2de Wereld-oorlog gebouwd is niet veel geleerd en is er weinig ervaring opgedaan over wat goed en duurzaam bouwen is.
Zoals ik al tegen je gezegt heb ,ik zie het zelfs in de ruimte van mijn apartement ,voor al dat geld hadden er betere aanpassingen kunnen zijn voor de 50plusser waarvoor ze gebouwd zijn.
Van een jonge man die ik gisteravond sprak,ook uit Leidscherijn ,en die werkt in het gebouw aan de Verlengde Houtrakgracht,wat gehuurd wordt door s’Heerenloo en waar mensen wonen met een niet aangeboren hersenafwijking.
Daar schijn het in de zomer een soort hel te zijn door de hitte die er niet weg kan,ik begrijp hem want ook ik kan moeilijk luchten.
Hij zou contact met mij opnemen over mijn hobbys maar kan ik hem ook iets vertellen waar ze naartoe kunnen om hier iets aan te doen?
Groeten van Annie Levering

]]>
Door: Paulus http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2011/01/24/bewoners-west-indische-buurt-massaal-tegen-sloop/comment-page-1/#comment-82853 Paulus Mon, 14 Feb 2011 14:59:54 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=18560#comment-82853 @3, Mocht u dat veronderstellen: ik heb geen enkele behoefte om vanuit Utrecht naar Leeuwarden af te reizen om bij wie dan ook brieven in de bus te stoppen. Ik heb trouwens ook geen behoefte aan anonieme reactie, zie de spelregels van deze weblog. Bij een volgende anonieme reactie gaat u in de ban. @3,
Mocht u dat veronderstellen: ik heb geen enkele behoefte om vanuit Utrecht naar Leeuwarden af te reizen om bij wie dan ook brieven in de bus te stoppen. Ik heb trouwens ook geen behoefte aan anonieme reactie, zie de spelregels van deze weblog. Bij een volgende anonieme reactie gaat u in de ban.

]]>
Door: anoniem http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2011/01/24/bewoners-west-indische-buurt-massaal-tegen-sloop/comment-page-1/#comment-82846 anoniem Mon, 14 Feb 2011 10:34:02 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=18560#comment-82846 wil even wat kwijt over de brieven die ik s nachts in mijn brievenbus krijg ze zijn in het plat leeuwarders en zonder afzender en komen nogal dreigend over. schrijf je brieven eens in het nederlands en onderteken je brieven een keer maar daar is geen lef voor dus doe ik het ook anoniem. Ik laat me niet vertellen wat ik moet ophangen voor mijn raam en al helemaal niet op zo n manier. Ik voel me aangevallen tot het verplichten om een renovatiepamflet op te hangen zonder dat ik weet wie hier achter zit. Ik vind het een asociale manier om zo de mensen iets te vragen kan ook netjes gevraagd worden door aan de deur te komen. wil ook niet meer van deze brieven ontvangen. wil even wat kwijt over de brieven die ik s nachts in mijn brievenbus krijg
ze zijn in het plat leeuwarders en zonder afzender en komen nogal dreigend over.
schrijf je brieven eens in het nederlands en onderteken je brieven een keer maar daar is geen lef voor dus doe ik het ook anoniem.
Ik laat me niet vertellen wat ik moet ophangen voor mijn raam en al helemaal niet op zo n manier. Ik voel me aangevallen tot het verplichten om een renovatiepamflet op te hangen zonder dat ik weet wie hier achter zit.
Ik vind het een asociale manier om zo de mensen iets te vragen kan ook netjes gevraagd worden door aan de deur te komen.
wil ook niet meer van deze brieven ontvangen.

]]>
Door: nico http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2011/01/24/bewoners-west-indische-buurt-massaal-tegen-sloop/comment-page-1/#comment-80207 nico Tue, 25 Jan 2011 04:53:05 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=18560#comment-80207 Goede zaak. We moeten zuinig zijn op betaalbare woningen, zeker als ze bouwkundig goed zijn. Er zijn al zoveel gesloopt, in Zaanstad zelfs met een SP-wethouder in het college.Die is dus weggestuurd. Weet wie je kiest. Goede zaak. We moeten zuinig zijn op betaalbare woningen, zeker als ze bouwkundig goed zijn.
Er zijn al zoveel gesloopt, in Zaanstad zelfs met een SP-wethouder in het college.Die is dus weggestuurd. Weet wie je kiest.

]]>
Door: Tweets die vermelden Weblog Paulus Jansen » Bewoners West-Indische buurt massaal tegen sloop -- Topsy.com http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2011/01/24/bewoners-west-indische-buurt-massaal-tegen-sloop/comment-page-1/#comment-80180 Tweets die vermelden Weblog Paulus Jansen » Bewoners West-Indische buurt massaal tegen sloop -- Topsy.com Mon, 24 Jan 2011 23:28:45 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=18560#comment-80180 [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Arnout Hoekstra, Paulus Jansen. Paulus Jansen heeft gezegd: Ook in #leeuwarden vinden huurders het prettig als er naar hun geluisterd wordt: http://bit.ly/gE7x4G #sloop #renovatie [...] [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Arnout Hoekstra, Paulus Jansen. Paulus Jansen heeft gezegd: Ook in #leeuwarden vinden huurders het prettig als er naar hun geluisterd wordt: http://bit.ly/gE7×4G #sloop #renovatie [...]

]]>