Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

dinsdag 20 juli 2010, 14.00 uur – paulus
Categorie: in de media, wonen

groter, grootst: goed voor de huurder?

De woningcorporaties SVUwonen (Uden) en Woonbelang (Veghel) willen fuseren. Schiet de huurder daar iets mee op? Samen met Sadet Karabulut schreef ik een opinieartikel voor het Brabants Dagblad van 17 juli jl.


ik was afgelopen jaren enkele keren bij bewonersbijeenkomsten in Veghel tegen de sloopplannen van Woonbelang, eerst in de Peellandstraat, later in de Oranjewijk.

lees hier het artikel: VH 20100717 ART fusie SVU-woonbelang

Veel achtergrondinformatie over dit onderwerp vind je in het dossier fusie/schaalvergroting woningcorporaties

1 reactie »

  1. Sadet en Paulus, Een artikel naar mijn hart de SP conclusies kan ik alleen maar onderschrijven.

    Klein voorbeeldje: wij wonen op IJburg in een woning van Ymere (voorheen Woonmaatschappij, voorheen Zomers Buiten). De themostaat knippert, dus er is iets stuk. De eerste dag, dat we Ymere bellen ligt het systeem er uit en kan de aardige telefoniste ons niks vertellen, laat staan met iemand doorverbinden. Een dag en vier telefoontjes later lukt dat wel en wordt er beloofd, dat het betreffende installatie bedrijf contact met ons op zal nemen voor de verdere afhandeling. Twee dagen later een brief in de bus, dat er iemand langs geweest is, die niemand thuis aantrof. Hierop direct het installatiebedrijf gebeld en voor twee dagen later een echte afspraak gemaakt. Een nieuwe thermostaat is inmiddels geplaatst, maar buiten wat het ons aan telefoontjes en ergernis kost, kost het Ymere ook nog eens extra.

    Reactie door Ruud van der Kroft — juli 26, 2010 @ 10:22 am

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl