Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

woensdag 7 juli 2010, 7.27 uur – paulus
Categorie: wonen

Citaat van de dag

“Maar wat was het CDA-thema? Het leek de hypotheekrente, maar veel slechter was niet denkbaar. Immers, deze onveranderd laten, is onbetaalbaar en dus onhoudbaar. En hogere inkomens misbruiken de hypotheekrente door de aftrek te maximaliseren. Ook een sociale partij als het CDA zou open moeten staan voor een geleidelijke aanpassing.”
Marcel Winters, lid van de maatschappelijke adviesraad van het CDA, analyseert de verkiezingsnederlaag van 9 juni.
(Volkskrant, 7 juli 2010: “Het CDA had te veel ja-knikkers aan boord”)

Marcel Wintels is zeker geen ja-knikker, en ik ben het helemaal eens met deze observatie. Maar googelend kwam ik op de weblog van de Tilburgse SP-ers Paul Huijgen en Johan van den Hout een artikeltje tegen dat suggereert dat Wintels zelf ook wel een paar steekjes heeft laten vallen in de aanloop naar de campagne.

2 reacties »

 1. Geachte heer M Wintels, u bent als lid van het cda een onderzoek in aan het stellen mbt dat het cda zoveel zetels is verloren.
  Betreffende de inhuoud van de vraag, wil ik aangeven dat vele leden van het cda naar de bekende weg vragen. Als ervaringsdeskundig en belangenbehartiger en bruggenbouwer wil ik bij deze aangeven, dat het cda zelf aangerekend mag worden, dat het vertrouwen door leden van het cda zijn naar de burger toe hevig zijn geschaad. Van 1999 tot heden hebben we vele signalen afgegeven mbt beeidsvoering/ kwantiteit/kwaliteit /clientvriendelijkheid in instellingen die verbonden zijn met de Ministeries, Uit de inhoud van de site dbwa.info kan men vernemen, hoe en waardoor en door wie er onnodig schade is berokkend, waardoor onndodige verspillingen van tijd en geld te grondslag ligt. Het is geen aangenaam gevoel als men in het land door notoire leugenaars het slachtoffer moet worden. Vele worden door ondeskundigheid het slachtoffer, waarbij men dan hogere geledingen van de Partijen een verzoek doet voor het bieden van de reikende hand, maar de ervaringen zijn, er wordt oogluikend toegekeken en gelaten van onnodig lijden en strijden tot de dood. We kunnen de afschuwelijkste zaken onderbouwend weergeven maar de burger is en blijft het slachtoffer door het cda met de afschuwelijke inhoud die we nu nog dagelijks verkrijgen.
  Maar als er complotvormingen worden toegepast, ja dan ben wordt je het slachtoffer van de laagste tot de hoogste geledingen van de partij het cda.

  Maar als je eerlijk en rechtvaardig bent en je inzet voor je naaste wordt je gestraft en daar kunnen we alles met wettelijke overtuigende bewijzen onderbouwen. Alsmede als je de een verzoek doet naar de President JP Balkenende als CDA lid etc, dan verkrijg je een inhoud van het schrijven terug, we krijgen zoveel brieven als die van u. Met die verstande dat er op een of andere wijze de burger in de steek worden gelaten en het schort aan het reiken van de hand, want als het goed gaat behoeft geen president benaderd te worden voor verzoeken maar we hebben mogen vernemen en almeer dan 12 jaar getramitiseerd te zijn door cda.leden en onnodig lijden tot de dood tot heden dagn nog het slachtoffer. Ik ben bereid om een uiteenzetting te geven hoe en waardoor en door wie er onnodig schade wordt berokkend en waardoor men zich zal blijven onthouden van de stem nog te geven aan het cda. Die geen kennis van zaken heeft die zwijgt, maar een ervaringsdeskundige die gaat door tot zijn dood voor gerechtigheid cda leden hebben echter in het brabantse land veel onnodig lijden en strijden op hun geweten, waarom omdat we vanaf 1999 tot heden dagen de signalen hebben afgegeven, maar helaas bij de leden van het cda leden was niet aan de hand, echter men had veel leed en schade kunnen voorkomen er was geen welwillendheid en achten onzerzijds ongeloofwaardig wat we verwoorden in woord of geschrift. Men stak hun kop in het zand want er was niets aan de hand door de cda leden in het Brabantseland. We hebben nog een ihouden in handen van menige burgers in de Staat der Nederlanden. We zullen op de site de zaken onderbouwen dat men kan zien of de burger de cda leden kunnen vertrouwen wat men allemaal verwoord of woord of geschrift naar de burger toe, die op partijen hadden gestemd, waarbij ze vanuit hadden mogen gaan dat hun de reikende hand was of werd geboden, maar helaas het is nimmer gebeurd, daarom zijn er zoveel onnodig door het toekjken en laten van de gebeurtenissen vele harten verscheurd. En nu moet men gaan zoeken hoe en waardoor men de stemmen is verloren u kan het lezen maar ook horen, kom en blijf niet weg, kom dan zal u schrikken wat ik u voorleg. Tot het einde van mijn leven, zal ik voor gerechtigheid blijven streven voor hetgeen onzerzijds allemaal is ontnomen mede door cda leden .

  Reactie door larens wouters — juli 26, 2010 @ 2:19 pm

 2. Geachte heer M Wintels, u bent als lid van het cda een onderzoek in aan het stellen mbt dat het cda zoveel zetels is verloren.
  Betreffende de inhoud van de vraag, wil ik aangeven dat vele leden van het cda naar de bekende weg vragen. Als ervaringsdeskundig en belangenbehartiger en bruggenbouwer wil ik bij deze aangeven, dat het cda zelf aangerekend mag worden, dat het vertrouwen door leden van het cda naar de burger toe hevig zijn geschaad. Van 1999 tot heden hebben we vele signalen afgegeven mbt beleidsvoering/ kwantiteit/kwaliteit /clientvriendelijkheid in instellingen die verbonden zijn met de Ministeries, Uit de inhoud van de site dbwa.info kan men vernemen, hoe en waardoor en door wie er onnodig schade is berokkend, waardoor onnodige verspillingen van tijd en geld te grondslag ligt. Het is geen aangenaam gevoel als men in het land door notoire leugenaars het slachtoffer moet worden. Vele worden door ondeskundigheid het slachtoffer, waarbij men dan hogere geledingen van de Partijen een verzoek doet voor het bieden van de reikende hand, maar de ervaringen zijn, er wordt oogluikend toegekeken en gelaten van onnodig lijden en strijden tot de dood. We kunnen de afschuwelijkste zaken onderbouwend weergeven maar de burger is en blijft het slachtoffer door het cda met de afschuwelijke inhoud die we nu nog dagelijks verkrijgen.
  Maar als er complotvormingen worden toegepast, ja dan ben/ wordt je het slachtoffer van de laagste tot de hoogste geledingen van de partij cda.

  Maar als je eerlijk en rechtvaardig bent en je inzet voor je naaste wordt je gestraft en daar kunnen we alles met wettelijke overtuigende bewijzen onderbouwen. Alsmede als je een verzoek doet naar de President JP Balkenende als CDA lid etc, dan verkrijg je een inhoud van het schrijven terug, we krijgen zoveel brieven als die van u. Met die verstande dat er op een of andere wijze de burger in de steek worden gelaten en het schort aan het reiken van de hand, want als het goed gaat behoeft geen President benaderd te worden voor verzoeken maar we hebben mogen vernemen en almeer dan 12 jaar getramitiseerd te zijn door cda.leden en onnodig lijden tot de dood tot heden dagen nog het slachtoffer. Ik ben bereid om een uiteenzetting te geven hoe en waardoor en door wie er onnodig schade wordt berokkend en verspillingen van tijd en geld. En waardoor de stem niet meer zal geven aan het cda. Die geen kennis van zaken heeft die zwijgt. Maar een ervaringsdeskundige die gaat door tot zijn dood voor gerechtigheid cda leden hebben echter in het brabantse land veel onnodig lijden en strijden op hun geweten, waarom omdat we vanaf 1999 tot heden dagen de signalen hebben afgegeven. Maar helaas in de ogen bij de leden van het cda was er niets aan de hand, echter men had veel leed en schade kunnen voorkomen, er was geen welwillendheid, maar betwetrigheid en achten onzerzijds ongeloofwaardig wat we verwoorden in woord of geschrift. Men stak hun kop in het zand want er was niets aan de hand bij cda leden in het Brabantseland. We hebben nog ihouden in handen van menige burgers in de Staat der Nederlanden. Maar de burger betekent niet bij het cda, anders had men de ware hellen allemaal kunnen voorkomen.. We zullen op de site de zaken onderbouwen dat men kan zien of de burger de cda leden nog kunnen vertrouwen wat men allemaal verwoord in woord of geschrift naar de burger toe. De stemgerechtigde die op het cda hadden gestemd hadden er toch vanuit mogen gaan dat hun de reikende hand was of werd geboden. Maar helaas het is nimmer gebeurd, ze zijn aan hun lot ovegelaten. Men heeft door het oogluikend toekijken en laten van de gebeurtenissen vele harten verscheurd. En nu moet men gaan zoeken hoe en waardoor men de stemmen is verloren u kan het lezen maar ook horen, kom en blijf niet weg, kom dan zal u schrikken wat ik u voorleg. Tot het einde van mijn leven, zal ik voor gerechtigheid blijven streven voor hetgeen onzerzijds allemaal is ontnomen mede door cda leden .

  Reactie door laurens wouters — juli 26, 2010 @ 2:44 pm

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl