Reacties op: Ik heb (bijna) altijd gelijk http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2010/03/27/ik-heb-bijna-altijd-gelijk/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: Jan Willem weijers http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2010/03/27/ik-heb-bijna-altijd-gelijk/comment-page-1/#comment-42466 Jan Willem weijers Fri, 02 Apr 2010 21:33:32 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=12013#comment-42466 [b]Quote "Speculeren met het geld van gebonden klanten: het moet verboden worden."[/b] Paspoort, Indentiteitskaart elke 5 jaar omdat de staat het verplicht. Ik noem dit burgerbelasting. Maar straks krijg ik nog kiloheffing omdat het niet meer te meten is met de lasten verzwaring. BSN=Belastbaar Service Nummer. Wat is kinderbijslag als je kind word verplicht een laptop aanschaffen voor school. En noem maar op. Wat als nu niemand zich aan die regels zou houden. collectief ? Nee zo zijn we niet opgevoed. Maar nu een partij stemmen die het wil veranderen. Als ik je nu zeg dat ik weer uniformele kleding op scholen wil. zodat iedereen netje en gelijkwaardig is. Neeeeee dat kan niet, De economie draait op jongeren in dure merkkleding ze stelen het of maken schulden. Hoe maak je Nederland nu op lange termijn gezond. ? Ik ben te extreem in sommige punten al denk ik dat ik niet hoef te schoppen om duidelijkheid voor de toekomst neer te zetten. [b]Quote “Speculeren met het geld van gebonden klanten: het moet verboden worden.”[/b]

Paspoort, Indentiteitskaart elke 5 jaar omdat de staat het verplicht. Ik noem dit burgerbelasting. Maar straks krijg ik nog kiloheffing omdat het niet meer te meten is met de lasten verzwaring. BSN=Belastbaar Service Nummer. Wat is kinderbijslag als je kind word verplicht een laptop aanschaffen voor school. En noem maar op.

Wat als nu niemand zich aan die regels zou houden. collectief ? Nee zo zijn we niet opgevoed. Maar nu een partij stemmen die het wil veranderen.

Als ik je nu zeg dat ik weer uniformele kleding op scholen wil. zodat iedereen netje en gelijkwaardig is. Neeeeee dat kan niet, De economie draait op jongeren in dure merkkleding ze stelen het of maken schulden.

Hoe maak je Nederland nu op lange termijn gezond. ?

Ik ben te extreem in sommige punten al denk ik dat ik niet hoef te schoppen om duidelijkheid voor de toekomst neer te zetten.

]]>
Door: Jan Willem weijers http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2010/03/27/ik-heb-bijna-altijd-gelijk/comment-page-1/#comment-42460 Jan Willem weijers Fri, 02 Apr 2010 21:09:45 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=12013#comment-42460 Beste Paulus, ik lees het vandaag 2 april. En dat je nu gewoon vindt dat je gelijk hebt mag je ronduit als Ja beantwoorden. Ik ben de zelfde mening al jaren toe gedaan in een tijd dat iedereen weer naar kernenergie wil overstappen. Ook al is mijn rug versleten dan ga ik morgen bomen met je planten. Koop die energie bedrijven uit en geef ze terug aan de staat. Dit leverd in 40 jaar zoveel op dat we gratis engergie kunnen produceren. Geen windmolenparken of accu verslindende apparaten. Energie van Co2 zuinige centrales is de toekomst. En stop met korte termijn projecten of politiek. Beste Paulus, ik lees het vandaag 2 april.
En dat je nu gewoon vindt dat je gelijk hebt mag je ronduit als Ja beantwoorden. Ik ben de zelfde mening al jaren toe gedaan in een tijd dat iedereen weer naar kernenergie wil overstappen. Ook al is mijn rug versleten dan ga ik morgen bomen met je planten. Koop die energie bedrijven uit en geef ze terug aan de staat. Dit leverd in 40 jaar zoveel op dat we gratis engergie kunnen produceren. Geen windmolenparken of accu verslindende apparaten.
Energie van Co2 zuinige centrales is de toekomst. En stop met korte termijn projecten of politiek.

]]>