Reacties op: Provincies willen geen geld meer lenen aan Tennet http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2010/01/18/provincies-willen-geen-geld-meer-lenen-aan-tennet/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: R van Bergen http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2010/01/18/provincies-willen-geen-geld-meer-lenen-aan-tennet/comment-page-1/#comment-36796 R van Bergen Mon, 18 Jan 2010 16:10:22 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=10270#comment-36796 Nou dat gaat snel. Sneller zelfs als ik heb kunnen vermoeden. Zo helpen de vazallen van de privatisering hun eigen voortbrengsels om zeep. Maar was het maar een gewoon bedrijf ach dan ging het failliet. Maar als dit mis gaat dan kon de stroom wel eens niet meer bij de consument terecht komen. En wat hebben we dan aan dat geld dat die lagere overheden vanaf 1987, het begin van de aanloop naar privatisering, de splitsingswet van toen , steeds weer hebben gebeurd? Een hoeveelheid op alleen profijt uit zijnde producenten, die geen enkele boodschap hebben aan "algemeen nut" en nu dan een netwerk dat al aan de zelfde geldzucht lijkt te worden opgeofferd. Als er niet meer getransporteerd kan worden, dan hoeft er niet meer geproduceerd te worden. Het zou wel een aanzienlijke reductie van de CO2 uitstoot opleveren. Roelf Nou dat gaat snel. Sneller zelfs als ik heb kunnen vermoeden.

Zo helpen de vazallen van de privatisering hun eigen voortbrengsels om zeep.

Maar was het maar een gewoon bedrijf ach dan ging het failliet. Maar als dit mis gaat dan kon de stroom wel eens niet meer bij de consument terecht komen.

En wat hebben we dan aan dat geld dat die lagere overheden vanaf 1987, het begin van de aanloop naar privatisering, de splitsingswet van toen , steeds weer hebben gebeurd?

Een hoeveelheid op alleen profijt uit zijnde producenten, die geen enkele boodschap hebben aan “algemeen nut” en nu dan een netwerk dat al aan de zelfde geldzucht lijkt te worden opgeofferd.

Als er niet meer getransporteerd kan worden, dan hoeft er niet meer geproduceerd te worden. Het zou wel een aanzienlijke reductie van de CO2 uitstoot opleveren.

Roelf

]]>