Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

woensdag 6 januari 2010, 17.42 uur – paulus
Categorie: op pad, water

Institute for water education

Ik was gisteren te gast bij UNESCO-IHE Institute for water education, waar ik deelnam aan een debat over de rol die waterschappen kunnen spelen op het gebied van waterbeheer. Mijn opponent was Tineke van der Ploeg, bestuurslid van het Hoogheemraadschap van Delfland en lector aan de TU Delft.

riolering

Het UNESCO opleidingsinstituut is gevestigd in Nederland, dat internationaal een goede reputatie heeft op dit terrein. Er studeren op dit moment 200 masterstudenten uit 80 verschillende landen en daarnaast nog eens 100 promovendi die ook uit alle windstreken komen.

Lees hier mijn bijdrage aan het debat: VW20100105 TOE UNESCO-IHE

1 reactie »

  1. Erg interessant debat!

    Reactie door Alida Pham — januari 7, 2010 @ 10:37 am

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl