Reacties op: Interview sp.nl: ‘Voorstanders verkoop Essent gebruiken onzinargumenten’ http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/24/de-onzinargumenten-over-de-verkoop-van-essent/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: R van Bergen http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/24/de-onzinargumenten-over-de-verkoop-van-essent/comment-page-1/#comment-1633 R van Bergen Sat, 24 Jan 2009 20:08:24 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=3064#comment-1633 @1 Sjouke van der Heide. Als het leeuwendeel van de klanten dat zou doen en zoals jij voorspelt Essent geen bedrijf meer zou zijn, de aandelen niets meer waard zouden zijn, alsof dat er bij een energiebedrijf toe doet, jawel in de huidige benadering lijkt het daar dus wel op, dan gaat bij een groot deel van Nederland het licht uit. Wat vind je daar van? Daarom horen dit soort bedrijven niet geprivatiseerd en op een markt verhandelbaar te zijn. Die aandelen zijn op zich van nul en generlij waarde voor de intrinsieke waarde van dit soort bedrijven, het op maatschappelijk aanvaardbare wijze elektriciteit produceren voor de bevolking. En nu wordt het steeds meer, het geldelijk rendement is het product dat nagestreefd wordt, die elektriciteit is bijzaak. Roelf @1 Sjouke van der Heide.

Als het leeuwendeel van de klanten dat zou doen en zoals jij voorspelt Essent geen bedrijf meer zou zijn, de aandelen niets meer waard zouden zijn, alsof dat er bij een energiebedrijf toe doet, jawel in de huidige benadering lijkt het daar dus wel op, dan gaat bij een groot deel van Nederland het licht uit.

Wat vind je daar van?

Daarom horen dit soort bedrijven niet geprivatiseerd en op een markt verhandelbaar te zijn.

Die aandelen zijn op zich van nul en generlij waarde voor de intrinsieke waarde van dit soort bedrijven, het op maatschappelijk aanvaardbare wijze elektriciteit produceren voor de bevolking.

En nu wordt het steeds meer, het geldelijk rendement is het product dat nagestreefd wordt, die elektriciteit is bijzaak.

Roelf

]]>
Door: Sjouke van der Heide http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/24/de-onzinargumenten-over-de-verkoop-van-essent/comment-page-1/#comment-1632 Sjouke van der Heide Sat, 24 Jan 2009 16:43:27 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=3064#comment-1632 Wanneer de klanten van Essent (Productie en Levering) overstappen naar een ander (Nederlandse) energieleverancier, is Essent helemaal geen bedrijf meer en zijn de aandelen ook niks meer waard. Dus... handel zou ik zeggen Wanneer de klanten van Essent (Productie en Levering) overstappen naar een ander (Nederlandse) energieleverancier, is Essent helemaal geen bedrijf meer en zijn de aandelen ook niks meer waard.
Dus… handel zou ik zeggen

]]>