Reacties op: Turbostart actie “Ze zijn nuts!” http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/19/turbostart-actie-ze-zijn-nuts/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: Weblog Paulus Jansen » dossier privatisering energiebedrijven http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/19/turbostart-actie-ze-zijn-nuts/comment-page-1/#comment-38911 Weblog Paulus Jansen » dossier privatisering energiebedrijven Mon, 15 Feb 2010 10:03:46 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=3023#comment-38911 [...] 19 januari 2009 Turbostart actie Ze zijn nuts! [...] [...] 19 januari 2009 Turbostart actie Ze zijn nuts! [...]

]]>
Door: peter segaar http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/19/turbostart-actie-ze-zijn-nuts/comment-page-1/#comment-1602 peter segaar Mon, 19 Jan 2009 14:39:57 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=3023#comment-1602 Mooi Paulus. Dank voor de blijvende inzet van de SP. Kunnen ze in Den Haag nog veel van leren van zoveel bereidheid om tenminste tegenvuur te laten zien. Houdt hierbij ook even in de gaten dat stadswarmte klanten van de grote holdings geen enkele keuze hebben en straks onverkozen mogelijk bij een bruinkool megastoker of flinke kerncentrales in de portefeuille hebbend superconcern terecht komen (vergeet niet dat Vattenfall ook bruinkool weg laat graven in Noord Duitsland...). Ik vind dat de SP mag bedingen, dat als het alsnog fout dreigt te gaan (ik zie gezien de historie in NL niet anders dat gewoon het onvermijdelijk gaat gebeuren als er geen opstand komt), dat minimaal die warmte leveringsbedrijven, losgesneden zullen gaan worden uit die holdings voordat ze verkocht gaan worden. De rest van de klanten die voor elektra en/of gas kunnen KIEZEN, kunnen wat mij betreft nu reeds beginnen weg te vluchten naar de kruimel leveranciers die er nog over "mogen" blijven van de grote holdings met megaplannen... Een stadswarmteklant met full-load vastrecht aan zijn hoofd die de bui bij NUON al ziet hangen... Mooi Paulus. Dank voor de blijvende inzet van de SP. Kunnen ze in Den Haag nog veel van leren van zoveel bereidheid om tenminste tegenvuur te laten zien.

Houdt hierbij ook even in de gaten dat stadswarmte klanten van de grote holdings geen enkele keuze hebben en straks onverkozen mogelijk bij een bruinkool megastoker of flinke kerncentrales in de portefeuille hebbend superconcern terecht komen (vergeet niet dat Vattenfall ook bruinkool weg laat graven in Noord Duitsland…).

Ik vind dat de SP mag bedingen, dat als het alsnog fout dreigt te gaan (ik zie gezien de historie in NL niet anders dat gewoon het onvermijdelijk gaat gebeuren als er geen opstand komt), dat minimaal die warmte leveringsbedrijven, losgesneden zullen gaan worden uit die holdings voordat ze verkocht gaan worden.

De rest van de klanten die voor elektra en/of gas kunnen KIEZEN, kunnen wat mij betreft nu reeds beginnen weg te vluchten naar de kruimel leveranciers die er nog over “mogen” blijven van de grote holdings met megaplannen…

Een stadswarmteklant met full-load vastrecht aan zijn hoofd die de bui bij NUON al ziet hangen…

]]>