Reacties op: Afsluiten energie: Van der Hoeven komt -een beetje- in actie http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/14/asluiten-energie-van-der-hoeven-komt-een-beetje-in-actie/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: C. Dijkstra http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/14/asluiten-energie-van-der-hoeven-komt-een-beetje-in-actie/comment-page-1/#comment-10642 C. Dijkstra Fri, 15 May 2009 17:22:48 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=2842#comment-10642 Door Eneco wordt afgesloten in de winter ZONDER voorafgaande waarschuwing, ik weet zelf een gezin dat afgelopen februari in de vrieskou afgesloten werd van gas en licht, ze hebben zich onder dekens warm gehouden, toen de rekening betaald was en gefaxt mochten ze nog eens 4 dagen wachten op heraansluiting.Als Eneco durft te beweren dat ze zich aan de wet houden dan LIEGEN ze...daar moet den haag eens van doordrongen worden!!! Door Eneco wordt een rekening die 2 jaar geleden is betaald, nogmaals als een spooknota toegestuurd...gevolg...boete op boete,niks te regelen (onder protest, want geschil is ingestuurd)en in 10 dagen tijd een bedrag wat normaal nog 1 voorschotbedrag was,verhogen ze naar ruim 2000 euro!!! Gevolg...afgesloten van gas en licht ZONDER waarschuwing!Wilt u weten wat Eneco mensen aan doet??Kijk op radar (kan dat zomaar)of de consumentenbond in de energie forums...Energie maffia!! Eneco houd zich helemaal niet aan de WET, Eneco doet wat ze wil! Door Eneco wordt afgesloten in de winter ZONDER voorafgaande waarschuwing, ik weet zelf een gezin dat afgelopen februari in de vrieskou afgesloten werd van gas en licht, ze hebben zich onder dekens warm gehouden, toen de rekening betaald was en gefaxt mochten ze nog eens 4 dagen wachten op heraansluiting.Als Eneco durft te beweren dat ze zich aan de wet houden dan LIEGEN ze…daar moet den haag eens van doordrongen worden!!!

Door Eneco wordt een rekening die 2 jaar geleden is betaald, nogmaals als een spooknota toegestuurd…gevolg…boete op boete,niks te regelen (onder protest, want geschil is ingestuurd)en in 10 dagen tijd een bedrag wat normaal nog 1 voorschotbedrag was,verhogen ze naar ruim 2000 euro!!!
Gevolg…afgesloten van gas en licht ZONDER waarschuwing!Wilt u weten wat Eneco mensen aan doet??Kijk op radar (kan dat zomaar)of de consumentenbond in de energie forums…Energie maffia!!
Eneco houd zich helemaal niet aan de WET, Eneco doet wat ze wil!

]]>
Door: hezik http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2009/01/14/asluiten-energie-van-der-hoeven-komt-een-beetje-in-actie/comment-page-1/#comment-2095 hezik Tue, 17 Feb 2009 17:44:32 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=2842#comment-2095 ook wij zijn vandaag afgesloten van electra en gas door eneco zijn er nog mogelijkheden om beklag te doen omtrent het afsluiten in de winter? verder is dus ook het gas afgesloten ,maar dat nemen wij niet eens af bij eneco maar bij een andere partij ook wij zijn vandaag afgesloten van electra en gas door eneco zijn er nog mogelijkheden om beklag te doen omtrent het afsluiten in de winter?

verder is dus ook het gas afgesloten ,maar dat nemen wij niet eens af bij eneco maar bij een andere partij

]]>