Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

woensdag 5 november 2008, 21.11 uur – paulus
Categorie: wonen

Een kind van Paars

Vanmiddag had ik een debat met de ministers van Financiën en Verkeer en Waterstaat over Publiek Private Samenwerking (PPS): een kind van Paars-I (1994-98), het PvdA-VVD-D66 kabinet. De geestelijk vaders waren Gerrit Zalm (VVD) en Willem Vermeend (PvdA). Het was de tijd van de terugtredende overheid.

Inmiddels is er aardig wat ervaring opgedaan met PPS, dus ook met de schaduwzijden ervan: onzuivere besluitvorming van overheden met meerdere petten op, koppelverkoop, knabbelen aan democratische besluitvorming. En natuurlijk: de lusten komen (te) vaak bij de commerciële partij terecht en de lasten worden geparkeerd bij de overheid.

Lees hier mijn inbreng bij het debat: fin-20081105-ao-pps

1 reactie »

  1. reaktie voor minister vogelaar ze moet zich eens bezig houden met het veranderen van urgentie belijd.ik zit volgendjaar met 6babys en een kleuter van 6 in mijn woning den zelf ziek ,twee dochters waarvan een drie kinderen heeft en de andere de tweede op komst is mischien wil ze het eens van me over nemen ik vind dit geen gezonde situatie niemand berijkt iets voor me arts maatschappelijk wek niet zelfs mijn longarts niet de situatie moet eerdt drijgend zijn als je bel met het vierde huis word je afgedaan met hetantwoord sorry het kan niet reafeer maar zuod u eens moeten veranderen bedankt een hele moeie moeder en oma help me alstublieft

    Reactie door g langeberg — november 9, 2008 @ 4:51 am

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl