Reacties op: Bevolking zeer skeptisch over CO2 opslag http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/09/04/bevolking-zeer-skeptisch-over-co2-opslag/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: Brittney spears underwear. http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/09/04/bevolking-zeer-skeptisch-over-co2-opslag/comment-page-1/#comment-63331 Brittney spears underwear. Sat, 07 Aug 2010 03:10:14 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=1502#comment-63331 <strong>Britney spears without underwear pics....</strong> N2n underwear. Britney spears in her underwear. Bulging underwear. Britney spears no underwear. Britany spears underwear.... Britney spears without underwear pics….

N2n underwear. Britney spears in her underwear. Bulging underwear. Britney spears no underwear. Britany spears underwear….

]]>
Door: Weblog Paulus Jansen » dossier CCS/CO2-afvang en -opslag http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/09/04/bevolking-zeer-skeptisch-over-co2-opslag/comment-page-1/#comment-36922 Weblog Paulus Jansen » dossier CCS/CO2-afvang en -opslag Wed, 20 Jan 2010 13:04:38 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=1502#comment-36922 [...] 4 september 2008 Bevolking zeer skeptisch over CO2 opslag [...] [...] 4 september 2008 Bevolking zeer skeptisch over CO2 opslag [...]

]]>
Door: peter segaar http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/09/04/bevolking-zeer-skeptisch-over-co2-opslag/comment-page-1/#comment-1131 peter segaar Thu, 04 Sep 2008 15:17:47 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/?p=1502#comment-1131 Vergeten: Het blijvend faciliteren van de gevestigde belangen, en het vertikken om autonomen die totaal verziekte markt van onderaf open te laten breken zoals het in Duitsland, met een (vrijwel) drempelloos EEG voor IEDEREEN, met doorslaggevend succes geschiedt. De Nederlandse Staat denkt (nog steeds) dat al haar "energiezorgen" wel door de "gevestigde energieorde" opgelost zullen worden en dat er buiten die "orde" niets bestaat... Het enige wat er wordt "opgelost" zijn de problemen waar goud geld mee verdiend kan worden, de fossiele status quo en de op centralisme gefixeerde energiesector kan worden gehandhaafd, en de aandeelhouders zoet gehouden kunnen worden. Ik hoop dat Paulus ook de rampberichten uit Duitsland heeft gelezen, hoe er mensen en auto's in katzwijm vielen toen een kleine CO2 blusinstallatie "los" ging na een brandje. Probeer je de schaal van ellende voor te stellen als zo'n CCS transporterend "pijpje" van een meter of zo doorsnee midden in de nacht ergens in de buurt van bebouwing een lekje krijgt... http://www.polderpv.nl/nieuws_DEactueel.htm#25aug2008_CO2_tijdbommen_in_de_maak Met duurzaamheid heeft het alles niets te maken. Met geld verdienen des te meer. Aan grotendeels hoogst omstreden en werkelijke innovatie (decentrale opwekking van duurzame elektriciteit, vooralsnog) de kop in drukkende activiteiten die ons nog verder van een leefbare wereld zullen weg leiden, zoals die net geopende bioindustrie-kippenmest verbrander van een "multi-utiltity company" die er bovendien geen enkel probleem in ziet om kernenergie als "duurzaam" neer te zetten. Wat gelogen is dat gedrukt staat. Het volk moet immers een rad voor ogen gedraaid blijven worden. Vergeten:

Het blijvend faciliteren van de gevestigde belangen, en het vertikken om autonomen die totaal verziekte markt van onderaf open te laten breken zoals het in Duitsland, met een (vrijwel) drempelloos EEG voor IEDEREEN, met doorslaggevend succes geschiedt.

De Nederlandse Staat denkt (nog steeds) dat al haar “energiezorgen” wel door de “gevestigde energieorde” opgelost zullen worden en dat er buiten die “orde” niets bestaat…

Het enige wat er wordt “opgelost” zijn de problemen waar goud geld mee verdiend kan worden, de fossiele status quo en de op centralisme gefixeerde energiesector kan worden gehandhaafd, en de aandeelhouders zoet gehouden kunnen worden.

Ik hoop dat Paulus ook de rampberichten uit Duitsland heeft gelezen, hoe er mensen en auto’s in katzwijm vielen toen een kleine CO2 blusinstallatie “los” ging na een brandje. Probeer je de schaal van ellende voor te stellen als zo’n CCS transporterend “pijpje” van een meter of zo doorsnee midden in de nacht ergens in de buurt van bebouwing een lekje krijgt…

http://www.polderpv.nl/nieuws_DEactueel.htm#25aug2008_CO2_tijdbommen_in_de_maak

Met duurzaamheid heeft het alles niets te maken. Met geld verdienen des te meer. Aan grotendeels hoogst omstreden en werkelijke innovatie (decentrale opwekking van duurzame elektriciteit, vooralsnog) de kop in drukkende activiteiten die ons nog verder van een leefbare wereld zullen weg leiden, zoals die net geopende bioindustrie-kippenmest verbrander van een “multi-utiltity company” die er bovendien geen enkel probleem in ziet om kernenergie als “duurzaam” neer te zetten. Wat gelogen is dat gedrukt staat.

Het volk moet immers een rad voor ogen gedraaid blijven worden.

]]>