Reacties op: Nevenactiveiten corebusiness bij woningcorporaties http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/06/22/nevenactiveiten-core-bussiness-bij-woningcorporaties/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: Bart van Leeuwen http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/06/22/nevenactiveiten-core-bussiness-bij-woningcorporaties/comment-page-1/#comment-1826 Bart van Leeuwen Tue, 10 Feb 2009 15:34:47 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/06/22/nevenactiveiten-core-bussiness-bij-woningcorporaties/#comment-1826 Beste Paulus, Wat goed dat je deze bestuurlijk hypocrytie van Woonbron te lijf blijft gaan. De argumentatie om het schip in Katendrecht af te meren is te gek voor woorden; sterker nog: misleidend! De gemeente had voor de aankoop van het schip door Woonbron al een bsluit genomen om de ss Rotterdam op Katendrecht af te meren. Het argument van "icoon" of "economische pijler" is dus niet geldig. Het is puur toeval dat het schip in deze wijk ligt! Zeker als je bedenkt dan Woonbron totaal geen bezit heeft op Katendrecht. Ik onderschrijf de mening van directeur/bestuurder Margriet Drijver van COM Wonen, dat het een krankzinnig project is. Voorzitter Martien Kromwijk en Johan over de Vest diene zo snel mogelijk op te stappen. Het is onbegrijpelijk dat dit soort bestuurders met pappen, nathouden en tijdrekken op hun plaats kunnen blijven zitten! Beste Paulus,

Wat goed dat je deze bestuurlijk hypocrytie van Woonbron te lijf blijft gaan. De argumentatie om het schip in Katendrecht af te meren is te gek voor woorden; sterker nog: misleidend!

De gemeente had voor de aankoop van het schip door Woonbron al een bsluit genomen om de ss Rotterdam op Katendrecht af te meren. Het argument van “icoon” of “economische pijler” is dus niet geldig. Het is puur toeval dat het schip in deze wijk ligt! Zeker als je bedenkt dan Woonbron totaal geen bezit heeft op Katendrecht. Ik onderschrijf de mening van directeur/bestuurder Margriet Drijver van COM Wonen, dat het een krankzinnig project is. Voorzitter Martien Kromwijk en Johan over de Vest diene zo snel mogelijk op te stappen. Het is onbegrijpelijk dat dit soort bestuurders met pappen, nathouden en tijdrekken op hun plaats kunnen blijven zitten!

]]>
Door: Bart Vermeulen http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/06/22/nevenactiveiten-core-bussiness-bij-woningcorporaties/comment-page-1/#comment-1008 Bart Vermeulen Wed, 25 Jun 2008 00:16:30 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2008/06/22/nevenactiveiten-core-bussiness-bij-woningcorporaties/#comment-1008 Maakt de wet onderscheid tussen buitengaats of binnengaats investeren? Maar verder terecht punt. Probleem is dat men imiddels niet meer wat wat hun hoofddoel is, er zijn immers geen leden (huurders) meer om het te vertellen op de ALV. Maakt de wet onderscheid tussen buitengaats of binnengaats investeren?

Maar verder terecht punt. Probleem is dat men imiddels niet meer wat wat hun hoofddoel is, er zijn immers geen leden (huurders) meer om het te vertellen op de ALV.

]]>