Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

vrijdag 11 april 2008, 22.45 uur – paulus
Categorie: wonen

Voortschrijdend inzicht?

BoelhouwerIk kreeg vandaag een berichtje toegestuurd uit het Brabants Dagblad van 4 april jl. : PvdA kamerlid Jan Boelhouwer wil de per 1 januari jl. ingevoerde vennootschapsbelasting voor woningcorporaties opnieuw ter discussie stellen.

Dat is inmiddels zes dagen geleden. Sindsdien heb ik in de Kamer nog geen initiatieven van Jan Boelhouwer mogen vernemen. Ik ga hem er dinsdag aan herinneren!

(Brabants Nieuwsblad, 4 april 2008)
VUGHT – Directeur Gerard Velthuizen van Woonwijze is bijzonder content met de toezegging van Tweede Kamerlid Jan Boelhouwer (PvdA) om de kwestie van de vennootschapsbelasting voor woningcorporaties opnieuw in Den Haag te bespreken. “Boelhouwer meldde dat de PvdA er niet verstandig aan heeft gedaan om Vennootschapsbelasting voor woningcorporaties in te voeren”, aldus Velthuizen. “Hij had daar meer signalen over gekregen en gaat het Den Haag nog eens op de agenda zetten.” Velthuizen ageert al langer tegen de opgelegde belasting.

Het steekt hem vooral ‘omdat de opgelegde belasting uitsluitend wordt gebruikt voor het verminderen van het financieringstekort.’

Meer lezen?
Zie dossier venootschapsbelasting woningcorporaties

Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl