Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

woensdag 20 februari 2008, 13.30 uur – paulus
Categorie: op pad, wonen

Engeland

Vanaf vandaag tot en met zaterdag breng ik met een aantal andere kamerleden van de vaste kamercommissie Wonen, Wijken en Integratie een werkbezoek aan Engeland. We bezoeken onder andere Londen en Birmingham.

London

We kijken in deze steden vooral naar de wijkaanpak. We praten met woningbouwcorporaties, huurdersverenigingen en andere organisaties in de wijken. Ik hoop ook vooral veel bewoners te spreken, zodat ik van hen kan horen wat er goed en fout is aan de Engelse aanpak.

2 reacties »

  1. Paulus, laat ze vooral in B’ham je alles uitleggen over de geschiedenis. Te beginnen met de maatregelen van Margareth Thatcher. Toen is de hele sociale woningbouw op zijn gat gegaan. Nu zijn er meer particuliere huurwoningen dan sociale. En de huren zijn zeer stevig aan de maat! Vandaar dat zo vaak mensen iemand op kamers moeten nemen om de kosten te kunnen betalen!!

    Reactie door Lydia — februari 20, 2008 @ 3:16 pm

  2. Vogelaar in New York en deze commissie naar Engeland. Paulus, hoe hard nodig is het om er persoonlijk te zijn en waarom kan het niet via internet?? Tegenwoordig kan je heel erg live al vergaderen met elkaar. Reizen is niet nodig, vind ik! Zonde van al dat geld.

    Reactie door Lydia — februari 21, 2008 @ 9:37 am

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl