Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

maandag 21 januari 2008, 21.47 uur – paulus
Categorie: Kamervragen, water

Onbegrijpelijke tariefverschillen waterschappen

De verschillen in verontreinigingsheffing tussen waterschappen nemen fors toe. Dit jaar rekent het duurste waterschap 70,5 % meer dan het goedkoopste waterschap. In 2005 was dat verschil nog 56,1%. Dat blijkt uit een onderzoek van VEMW.

Delfluent

Ik heb er vandaag vragen over gesteld aan staatssecretaris Huizinga. Waar ik me met name over verbaas is dat de inwoners van het hoogheemraadschap Delfland het duurste uit zijn, terwijl dit waterschap onlangs de op een na grootste waterzuiveringsinstallatie van Europa in gebruik nam, het PPS-project (PPS=Publiek Private Samenwerking) Harnaschpolder dat naar eigen zeggen een enorm efficiencyvoordeel oplevert. Tsja.

Lees hier mijn volledige vragen: SVZuiveringslasten

1 reactie »

  1. OFF TOPIC – zag je vandaag op TV, Paulus. Prima aktie van de SP. Goed dat je daar bovenop blijft zitten!

    Reactie door Lydia — januari 22, 2008 @ 8:30 pm

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

www.sp.nl