Reacties op: Van der Hoeven op de bres voor slimme meters http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2007/10/26/van-der-hoeven-op-de-bres-voor-slimme-meters/ Paulus Jansen Tue, 07 Nov 2017 18:59:38 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Door: Hans http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2007/10/26/van-der-hoeven-op-de-bres-voor-slimme-meters/comment-page-1/#comment-837 Hans Thu, 13 Mar 2008 13:54:34 +0000 http://paulusjansen.sp.nl/weblog/2007/10/26/van-der-hoeven-op-de-bres-voor-slimme-meters/#comment-837 Alleen de energiebedrijven zijn gebaat bij de invoering van de slimme meters. Het scheelt hun administratieve krachten qua verwerking, meteropnemers(voorzover dat al niet door de consument gedaan wordt), beheersing van het verbruik,(zij kunnen zelf in en uitschakelen waardoor zij extra kosten kunnen doorbelasten indien de consument zelf energie opwekt) De consument moet 1,5 miljard euros ophoesten voor een experimenteel systeem waar geen eenduidige specificatie en normen voor staan. De drogredenatie da de consument kan meten hoeveel die verbruik is flauwekul en heeft niets met energiebesparing te maken. Dit is weer de zoveelste vorm van sluipdictatuur waar wij als burgers voor moeten bloeden. Alleen de energiebedrijven zijn gebaat bij de invoering van de slimme meters.
Het scheelt hun administratieve krachten qua verwerking, meteropnemers(voorzover dat al niet door de consument gedaan wordt), beheersing van het verbruik,(zij kunnen zelf in en uitschakelen waardoor zij extra kosten kunnen doorbelasten indien de consument zelf energie opwekt)
De consument moet 1,5 miljard euros ophoesten voor een experimenteel systeem waar geen eenduidige specificatie en normen voor staan.
De drogredenatie da de consument kan meten hoeveel die verbruik is flauwekul en heeft niets met energiebesparing te maken.
Dit is weer de zoveelste vorm van sluipdictatuur waar wij als burgers voor moeten bloeden.

]]>