Paulus Jansen

Weblog
Paulus Jansen

Wethouder wonen, ruimtelijke ordening, sport, dierenwelzijn en vastgoed in de gemeente Utrecht

maandag 18 december 2006, 14.21 uur – paulus
Categorie: Algemeen

Een nieuwe spreekbuis, een bekend geluid

Vanaf vandaag start ik met een eigen weblog!

Als SP-fractievoorzitter in provinciale staten van Utrecht (1995-2003) en de Utrechtse gemeenteraad (2001-2006) heb ik jarenlang mijn licht over de lokale en regionale politiek laten schijnen via de website van de SP afdeling Utrecht. In 1997 was die site goed voor nog geen 500 bezoekers per maand, inmiddels trekken we meer dan 20.000 bezoekers per maand.

Door mijn verkiezing in de Tweede Kamer ga ik vanaf vandaag een nieuwe spreekbuis gebruiken: www.paulusjansen.nl.

Natuurlijk blijf ik zeer geinteresseerd in alles wat er in en rond Utrecht gebeurd. Daar zal ik in mijn weblog ook volop aandacht aan besteden. Laat me gerust weten wat je van mijn voorstellen en meningen vindt, de reactiebutton is er goed voor!

2 reacties »

  1. Paulus
    Een goed 2007!
    En uiteraard welkom bij de Bloggers.

    Reactie door Ger Wouters — januari 2, 2007 @ 7:38 am

  2. Prima initiatief Paulus. Jij bent onze man in Den Haag. We blijven je volgen.Succesvol 2007 toegewenst voor jou en de hele fractie.

    Reactie door Heleen en Toos — januari 2, 2007 @ 4:03 pm

RSS-feed voor reacties op dit bericht.

Geef een reactie

www.sp.nl